Verhuizen

Een nieuwe stap! Een ander huis groter, landelijk of juist kleiner en terug naar de stad. Wat de overwegingen ook zijn het is een spannende tijd waar er weer veel op je af komt.

Als je op zoek bent naar een manier om je droomhuis te financieren, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende mogelijkheden om je nieuwe huis te financieren, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe thuis.

Op hypotheekgebied wordt het ook allemaal wat ingewikkelder. Er is nu sprake van een hypotheekverleden waarbij er verschillende fiscale regimes kunnen gelden, hierdoor kun je te maken krijgen met bijvoorbeeld overgangsrecht, deze hypotheek is bedoeld voor huiseigenaren die in het verleden een hypotheek hebben afgesloten met fiscaal voordeel, zoals de oude hypotheekrenteaftrek. Ook als je de overwaarde van je vorige huis wil gebruiken om je nieuwe woning deels te financieren zijn er regels waarop extra gelet moet worden

Wil je alvast bekijken wat jouw huis ongeveer waard is? Doe snel op onze website de woningwaardeberekening.

Het moment om Loep in te schakelen! Wij helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen en begeleiden je graag van A tot Z.  Wij doen dit op een leuke, laagdrempelige maar zeker ook betaalbare manier.

Check het stappenplan en onze prijzen.

Is je vraag niet beantwoord?

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via het contactformulier en stel jouw vraag. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook!