Hoe werkt LOEP

Loeps Hypotheekadvies in 4 heldere stappen

Wat kun je allemaal van ons verwachten? En wat verwacht Loep van jou bij het aanvragen van een hypotheek? We hebben het hier onder in 4 stappen voor je op een rijtje gezet!

Loep geeft helder en no nonsense hypotheekadvies zodat jij met een glimlach je hypotheek afsluit. We houden niet van onduidelijkheid en verrassingen achteraf. Jij krijgt een begrijpelijke hypotheek die bij je past, met natuurlijk een gunstige rente.

Als je besluit met Loep verder te gaan willen we graag echt alles van je weten zodat er geen verrassingen achteraf ontstaan en we jouw hypotheekaanvraag zo volledig mogelijk kunnen insturen. We zullen alle informatie en documenten vragen die we nodig hebb

We sturen je aanvraag naar de bank die jij gekozen hebt, dit kan even duren maar in de tussentijd houden we je op de hoogte. Misschien zijn er nog vragen of moet je wat extra informatie aanleveren, wij hebben jouw aanvraag onder de Loep!

Zodra wij goed nieuws hebben van de bank bellen we je natuurlijk meteen om het te vieren! Daarna begeleiden we je tot de handtekeningen gezet zijn en jij zorgeloos kunt genieten van jouw hypotheek.

STAP 1. Loep geeft helder en no nonsense hypotheekadvies zodat jij met een glimlach je hypotheek afsluit. We houden niet van onduidelijkheid en verrassingen achteraf. Jij krijgt een begrijpelijke hypotheek die bij je past, met natuurlijk een gunstige rente.

STAP 2. Als je besluit met Loep verder te gaan willen we graag echt alles van je weten zodat er geen verrassingen achteraf ontstaan en we jouw hypotheekaanvraag zo volledig mogelijk kunnen insturen. We zullen alle informatie en documenten vragen die we nodig hebben

STAP 3. We sturen je aanvraag naar de bank die jij gekozen hebt, dit kan even duren maar in de tussentijd houden we je op de hoogte. Misschien zijn er nog vragen of moet je wat extra informatie aanleveren, wij hebben jouw aanvraag onder de Loep!

STAP 4. Zodra wij goed nieuws hebben van de bank bellen we je natuurlijk meteen om het te vieren! Daarna begeleiden we je tot de handtekeningen gezet zijn en jij zorgeloos kunt genieten van jouw hypotheek.

Wat kun je van ons verwachten?

No cure no pay

Als wij, op basis van de door jou geleverde informatie, vertrouwen hebben in het aanvragen van de hypotheek zullen we er alles aan doen om te zorgen dat dit gaat lukken. 

Mocht de hypotheek dan ondanks alles toch niet gesloten kunnen worden hoef je ons niet te betalen, no cure no pay. 

Wij vergelijken

Loep is onafhankelijk, dit betekent dat wij volledig vrij zijn in het kiezen van jouw hypotheek.

Geen enkele situatie is gelijk, wij kijken dan ook eerst goed naar jouw situatie, mogelijkheden en wensen.

Wat zeggen klanten over LOEP

Wij willen jou blij maken met de best mogelijke hypotheek. Deze klanten delen graag hoe zij Loep hebben ervaren.

lennart beukers
lennart beukers
Lees verder
Loep heeft mij geholpen mijn hypotheek rond te krijgen, ik was net ondernemer en niemand kon wat voor mij doen. Bij Loep is dit anders, die gaat net een stapje verder om het rond te krijgen! Ik zou iedereen Loep aanraden 😁
Eddy Deschan
Eddy Deschan
Lees verder
Zeer tevreden over de goede en snelle service, ze weten waar ze het over hebben. Inventarisatie, advies, afhandeling hypotheek, passeren, uitbetalen bouwdepot, alles werd juiste snelheid opgepakt en afgehandeld. Wij waren bij de aankoop van ons huis heel blij met Loep Hypotheken.
Esmée Berkelaar
Esmée Berkelaar
Lees verder
Snel en deskundig advies op maat, als hypotheek-leek werd me heel duidelijk uitgelegd welke documenten ik aan moest leveren. Vriendelijk en met positief resultaat!
Previous
Next

Is je vraag niet beantwoord?

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via het contactformulier en stel jouw vraag. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook!