Eerste huis kopen
Je eerste huis kopen is natuurlijk spannend maar moet ook vooral heel leuk zijn! Loep legt je niet alleen alles uit wat komt kijken bij het kopen van je eerste huis, in onze online advies omgeving kun je altijd zien hoe het met jouw aanvraag staat. Het kopen van je eerste huis is een grote stap in je leven. Daarom is Loep hier om je bij elke stap te helpen. We zorgen ervoor dat je alle informatie hebt die je nodig hebt en houden je 24/7 op de hoogte met updates over de status van je aanvraag.

De eerste stap stap bij het kopen van je eerste huis is het inwinnen van informatie over jouw toekomstige hypotheek.

Een hypotheek is een lening die je afsluit bij een bank of andere financiële instelling om te helpen bij het financieren van de aankoop van een huis. Meestal betaal je de lening terug in de vorm van maandelijkse aflossingen die bestaan uit een combinatie van rente en aflossing van het geleende bedrag. De hoogte van de maandelijkse aflossingen hangt af van een aantal factoren, zoals het geleende bedrag, de looptijd van de hypotheek en de rente die je afspreekt met de bank.

Er zijn veel verschillende soorten hypotheken, de meest voorkomende zijn aflossingshypotheken. De aflossingen kunnen vast of variabel zijn, afhankelijk van de hypotheekvorm die u kiest. Er zijn ook mogelijkheden voor aflossingsvrije hypotheken en hypotheken met korting. Om alvast een beetje een indruk te krijgen van jouw maximale hypotheek kun je op onze site een berekening maken, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten.

Het is belangrijk om alle regels en opties te kennen voordat je een hypotheek afsluit, omdat dit van invloed is op hoeveel je elke maand betaalt en hoe lang het duurt voordat je de lening hebt afgelost.

We weten dat het kopen van een huis niet altijd gemakkelijk is en willen het proces zo soepel mogelijk voor je laten verlopen dus we zullen hier zijn om advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden. 

Een hypotheek voor je eerste huis hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, laat het ons weten als we iets voor je kunnen doen!

Is je vraag niet beantwoord?

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via het contactformulier en stel jouw vraag. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook!