Consumptieve lening zeker een alternatief!

Nieuw! Nu ook consumptief of zakelijk krediet!

Naast hypotheken, overlijdenrisicoverzekeringen en woonlastenverzekeringen heeft Loep consumptieve leningen toegevoegd aan het assortiment.

Consumptieve lening

Een belangrijke reden voor het aanbieden van consumptief krediet is de huidige rentestand voor hypotheken en het kostenaspect.

Wanneer je bijvoorbeeld wilt verduurzamen kan het in sommige gevallen voordeliger zijn deze verduurzaming te financieren met een kredietoplossing. De kosten die gemaakt moeten worden voor een dergelijke oplossing zijn vaak lager dan wanneer je kiest voor een hypotheek.

Denk hierbij kosten voor taxatie woning, kosten notaris en kosten van het hypotheekadvies.

En in tegenstelling tot wat wel eens gedacht wordt is de rente van deze oplossing ook fiscaal aftrekbaar wanneer dit gebruikt wordt voor verbouwing en/of verduurzaming van de eigen woning.

Wij nemen dit mee in ons advies zodat je altijd de best passende oplossing krijgt.

Zakelijk krediet

Door onze voorliefde voor het ondernemen en dus voor de ondernemer kunnen wij naast het financieren van woningen en bedrijfspanden ook financieringsoplossingen aanbieden voor jouw onderneming.  Wij zijn een samenwerking aangegaan waarbij we snel kunnen schakelen en door het brede aanbod ook altijd een concurrerende aanbieding kunnen doen.

Deel dit artikel